Кошик 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: м. Харків
Вулиця Костянтина Калініна 91

04073, м. Київ, вул. Сирецька 9
Бізнес-центр «Маяк»
м. Харків
Вулиця Костянтина Калініна 91

04073, м. Київ, вул. Сирецька 9
Бізнес-центр «Маяк»
На час війни працюємо без вихідних. Прийом замовлень та консультації щодо сервісу:


з 9.00 до 21.00

Пн, Вт, Ср, Чт, Пт


з 10.00 до 20.00

Сб, Нд

Получай скидку до -60%


НА БіЛЬШіСТЬ ТОВІРІВ МОЖЛИВІ ЗНИЖКИ!
істотні знижки!


5 517.84 грн. 5 125.00 грн.

Змішувач на ванну Hansgrohe Metropol S (14465880)

Виробник: Hansgrohe
Артикул: 14465880
3
Мало > 1
5 517.84 грн.
-7%
5 125.00 грн.
Купити в один клік
Офіційна гарантія від виробника Обмін та повернення 14 днів (не рахуючи дня покупки) Оплата Картою Visa, Mastercard - Liqpay Післяплата Безготівковий для юридичних осіб Способи доставки Кур'єром по Києву та Харкову По Україні транспортними компаніями Самовивіз Київ, Харків
Змішувач на ванну Hansgrohe Metropol S (14465880) - це стильний і функціональний аксесуар для вашої ванної кімнати. Він має сучасний і елегантний дизайн, що додасть шару розкіші до будь-якого інтер'єру.

Цей змішувач оснащений надійним та міцним корпусом, виготовленим з високоякісних матеріалів, що гарантує довговічність його використання. Він також має стійкий до корозії покриття, яке забезпечує збереження його естетичного вигляду протягом тривалого часу.

Змішувач Hansgrohe Metropol S оснащений інноваційною технологією, яка дозволяє забезпечити оптимальний водний потік та температуру. Ви зможете налаштувати його за допомогою єдиного регулятора, що дозволяє швидко і легко визначити потрібну кількість гарячої та холодної води.

Змішувач також має вбудований обмежувач температури, що забезпечує безпеку для всієї сім'ї, особливо для дітей. Він також оснащений системою економії води, що дозволяє зменшити споживання води без втрати комфорту.

Змішувач на ванну Hansgrohe Metropol S - це надійний і стильний вибір для вашої ванної кімнати, який додасть розкіш і функціональність до вашого простору. Він стане чудовим доповненням інтер'єру і забезпечить вам гарячу та холодну воду за будь-яких обставин.
Характеристики
Бренд
Hansgrohe
Колір
Хром
Комплектація
Зовнішня та прихована частина
Країна виробник
Німетчина
Спосіб встановлення
Прихований
Тип змішувача
Одноважільний
Серія
Metropol S
Тип виробу
Змішувач
Призначення
Для душу
Вилив
Без виливу
Матеріал корпусу
Латунь
Артикул
14465880