Корзина 0
Личный кабинет
Меню
Наш адрес: г. Харьков
Улица Константина Калинина 91

04073, г. Киев, ул. Сырецкая 9
Бизнес-центр «Маяк»
г. Харьков
Улица Константина Калинина 91

04073, г. Киев, ул. Сырецкая 9
Бизнес-центр «Маяк»
На время войны работаем без выходных. Прием заказов и консультации по сервису:


с 9.00 до 21.00

Пн, Вт, Ср, Чт, Пт


с 10.00 до 20.00

Сб, Вс

ПОЛУЧАЙ СКИДКУ до -60%



НА БОЛЬШИНСТВО ТОВАРОВ ВОЗМОЖНЫ СКИДКИ!
существенные скидки
402.00 грн. 342.00 грн.

Втулка для комплекта зажимов „DE LUXE“, хромированная. 1628141

Производитель: HERZ
Артикул: 1628141
99
МНОГО >50
402.00 грн.
-15%
342.00 грн.
Купить в один клик
Официальная гарантия от производителя Обмен и возврат 14 дней (не считая дня покупки) Оплата Картой Visa, Mastercard - Liqpay Наложенный платеж Безналичный для юридических лиц Способы доставки Курьером по Киеву и Харькову По Украине транспортными компаниями Самовывоз Киев, Харьков
Втулка для комплекта зажимів "DE LUXE" виготовлена з високоякісного хромованого матеріалу, що надає їй довговічність і стійкість до корозії. Ця втулка має універсальний дизайн, що підходить для використання з різними типами зажимів і забезпечує їх надійну фіксацію на поверхні.

Втулка має зручну конструкцію, яка дозволяє з легкістю змінювати зажими і переключати їх місцями без особливих зусиль і інструментів. Вона виконана з увагою до деталей, що забезпечує плавну і безперебійну роботу зажимів без затримок чи защемлення.

Цей хромований втулок також має привабливий зовнішній вигляд, що додає естетичної привабливості і стилю до комплекту зажимів "DE LUXE". Він чудово впишеться в будь-який інтер'єр або професійне приміщення, додаючи елегантності і функціональності.

Загалом, втулка для комплекта зажимів "DE LUXE" з хромованим покриттям - це високоякісний продукт, який забезпечує надійну фіксацію зажимів і має привабливий дизайн. Вона стане незамінним елементом у вашому арсеналі інструментів для роботи з дротами та проводами.
Характеристики
Производитель
Herz
Страна регистрации бренда
Австрия
Тип изделия
Приладдя та фітинги
Артикул
1628141