Корзина 0
Вы смотрели 1
Личный кабинет
Меню
Наш адрес: г. Харьков
Улица Константина Калинина 91

04073, г. Киев, ул. Сырецкая 9
Бизнес-центр «Маяк»
г. Харьков
Улица Константина Калинина 91

04073, г. Киев, ул. Сырецкая 9
Бизнес-центр «Маяк»
На время войны работаем без выходных. Прием заказов и консультации по сервису:


с 9.00 до 21.00

Пн, Вт, Ср, Чт, Пт


с 10.00 до 20.00

Сб, Вс

ПОЛУЧАЙ СКИДКУ до -60%



НА БОЛЬШИНСТВО ТОВАРОВ ВОЗМОЖНЫ СКИДКИ!
существенные скидки
2 714.00 грн.

651110 Подставка на пол без колес под аккумуляторные батареи LiFePO4 (621041) Tervix Pro Line

Производитель: Tervix (ДБЖ)
Артикул: 651110
5
В наличии > 5
2 714.00 грн.
Купить в один клик
Официальная гарантия от производителя Обмен и возврат 14 дней (не считая дня покупки) Оплата Картой Visa, Mastercard - Liqpay Наложенный платеж Безналичный для юридических лиц Способы доставки Курьером по Киеву и Харькову По Украине транспортными компаниями Самовывоз Киев, Харьков
Підставка на підлогу без коліс під акумуляторні батареї LiFePO4 (621041) Tervix Pro Line - стильний та функціональний виріб, який дозволяє зберігати та заряджати акумуляторні батареї безпечно та зручно.

Ця підставка розроблена спеціально для акумуляторів типу LiFePO4, які використовуються у різних пристроях та електронних гаджетах. Вона має міцну конструкцію з надійними матеріалами, які забезпечують довговічність та стійкість виробу.

Підставка має оптимальні розміри та форму, що дозволяє займати мінімальний простір на підлозі. Вона обладнана спеціальними гачками і ремінцями, які допомагають гарантувати стабільну фіксацію акумуляторних батарей на місці, уникнути їх падіння та пошкодження.

Крім того, дана підставка оснащена зручними відсіками та кишенями для зберігання дрібних аксесуарів та кабелів, що дозволяє звести до мінімуму ризик втрати чи пошкодження необхідного обладнання. Вона також підключається до електромережі, що дозволяє заряджати акумулятори зручним та швидким способом.

Підставка на підлогу без коліс під акумуляторні батареї LiFePO4 (621041) Tervix Pro Line - ідеальне рішення для організації зарядки та зберігання акумуляторів у домашньому або офісному середовищі. Вона поєднує в собі стильний дизайн, надійність та зручність використання.
Характеристики
Количество товаров на складе
4
Материал
Метал
Цвет
Чорний
Модель
Платформа без коліс
Размер
483*200*490 мм
Назначение
Для встановлення акумуляторів на підлогу