Корзина 0
Личный кабинет
Меню
Наш адрес: г. Харьков
Улица Константина Калинина 91

04073, г. Киев, ул. Сырецкая 9
Бизнес-центр «Маяк»
г. Харьков
Улица Константина Калинина 91

04073, г. Киев, ул. Сырецкая 9
Бизнес-центр «Маяк»
На время войны работаем без выходных. Прием заказов и консультации по сервису:


с 9.00 до 21.00

Пн, Вт, Ср, Чт, Пт


с 10.00 до 20.00

Сб, Вс

ПОЛУЧАЙ СКИДКУ до -60%



НА БОЛЬШИНСТВО ТОВАРОВ ВОЗМОЖНЫ СКИДКИ!
существенные скидки
3 305.00 грн. 2 809.00 грн.

Кран шаровой Herz с компрессионными фитингами, удлиненным шпинделем, рычажной рукояткой DN50 1219066

Производитель: HERZ
Артикул: 1219066
Нет в наличии
Под заказ
3 305.00 грн.
-15%
2 809.00 грн.
Купить в один клик
Официальная гарантия от производителя Обмен и возврат 14 дней (не считая дня покупки) Оплата Картой Visa, Mastercard - Liqpay Наложенный платеж Безналичный для юридических лиц Способы доставки Курьером по Киеву и Харькову По Украине транспортными компаниями Самовывоз Киев, Харьков
Кран кульовий Herz DN50 з компресійними фітингами та подовженим шпинделем є ідеальним вибором для ефективного та надійного керування потоком рідини. Завдяки високоякісному матеріалу виготовлення (мідь або нержавіюча сталь), цей кран забезпечує максимальну міцність та довговічність.

Компресійні фітинги дозволяють збільшити надійність герметичності з'єднання. Вони забезпечують простоту монтажу та демонтажу і дозволяють забезпечити герметичну фіксацію без потреби відкручувати чи закручувати фітинг.

Подовжений шпиндель цього крана дозволяє забезпечити зручний доступ до ручки керування, навіть в складно доступних місцях. Це особливо корисно, коли потрібно змінити положення крана без зайвих зусиль.

Кран кульовий Herz DN50 також оснащений важільною рукояткою, яка дозволяє легко та швидко керувати потоком рідини. Це забезпечує зручне та ефективне використання крана без необхідності високого зусилля.

Загалом, кран кульовий Herz DN50 з компресійними фітингами, подовженим шпинделем та важільною рукояткою є надійним, ефективним та зручним інструментом для керування потоком рідини. Він ідеально підходить для використання у промислових, комерційних та побутових системах водопостачання та водоочищення.
Характеристики
Модель
1219066
Номинальный диаметр Ду
50
Производитель
Herz
Размер резьбы (дюймы)
2
Страна регистрации бренда
Австрия
Тип подключения
Прямий
Максимальное рабочее давление, бар
16
Тип ручки
Важіль