Корзина 0
Вы смотрели 12
Личный кабинет
Меню
Наш адрес: Харьков Улица Константина Калинина 91
Харьков Улица Константина Калинина 91
Телефоны: +380500353000
На время войны работаем без выходных. Прием заказов и консультации по сервису:

с 9.00 до 21.00
Пн, Вт, Ср, Чт, Пт

с 10.00 до 20.00
Сб, Вс
+380500353000 Заказать звонок

ПОЛУЧАЙ СКИДКУ до -60%



НА БОЛЬШИНСТВО ТОВАРОВ ВОЗМОЖНЫ СКИДКИ!
существенные скидки
8 004 грн. 5 861 грн.

ТЭН фланцевый с регулятором Drazice TPK 150-2.2kW (2110409)

Производитель: DRAZICE
Артикул: 2110409
8 004 грн.
5 861 грн.
Характеристики: (смотреть все)
Тип товара
Електричний ТЕН
Питание
230
Страна регистрации бренда
Чехія
Мощность ТЕНов, Вт
2200

Нагрівальні фланці Drazice TPK 150-8/2,2призначені як головні нагрівачі для електричних водонагрівачів типу OKCE S або як допоміжні нагрівачі для OKC NTR(R)/BP, що акумулюють резервуарів опалювальних та інших систем. Нагрівальний фланець можна використовувати для нагрівання води та в інших пристроях при дотриманні монтажних вказівок. За своєю конструкцією вони призначені тільки для нагрівання води до тиску в резервуарі 1 МПа з температурою 110°C.

Конструкція нагрівального фланця Drazice TPK

Нагрівальний фланець Drazice TPK 150-8/2,2 – це емальована зварна деталь з гільзами нагрівальних елементів. TPK оснащений робочим та захисним термостатом із зовнішнім керуванням та відповідною електропроводкою. Електропроводка знаходиться під пластиковою кришкою.

Експлуатація нагрівального фланця

Вбудований TPK після налаштування температура нагрівання в межах 5°C – 74°C не потребує обслуговування. Термостат включає нагрівальні елементи і після досягнення встановленої температури термостат вимикається. Робота нагрівального елемента сигналізується загорання газорозрядної лампочки. У разі несправності робочого термостата захисний термостат (тепловий запобіжник) відключить подачу електричного струму при досягненні приблизно 95°C. Захисний термостат є безповоротним, це означає, що він повинен вимкнутись після усунення несправності.

Переваги використання нагрівальних фланців Drazice TPK

  • Нагрівальний фланець з нагрівальними елементами зі сталевих гільз є більш стійким у водах з високим вмістом кальцію при підвищеному рівні утворення водного каменю.
  • Розміщення нагрівальних елементів у сталевих гільзах збільшує термін служби резервуара водонагрівача. Електричний потенціал найкраще утримується на відповідних значеннях.
  • У разі можливої несправності нагрівального елемента можна здійснити його заміну без спуску води з резервуара.
  • Низькі температури води у водонагрівачі відрізняються як особливо економічні. Тому має бути налаштована лише така температура, яка відповідає задуманій потребі у гарячій воді. Це допомагає економити електроенергію та запобігає утворенню вапняних осаджень.

Регулювання температури

Температуру води у водонагрівачі можна регулювати за необхідності термостатом, плавно або в 3 позначених точках. Цей дозволяє вигідну з погляду енергії експлуатацію. Як помічник для налаштування температури служать 3 головні позначені символи, а саме:

  • захист резервуару від замерзання
  • приблизно 60°C, гаряча вода – в рамках запобігання ошпарювання гарячою водою рекомендується саме це налаштування, тому що це дає найбільш економічний режим роботи з найменшими втратами енергії та мінімальним утворенням водного каменю
  • максимум, приблизно 74°C, гаряча вода

Вказівки щодо монтажу та заходів безпеки

Під час експлуатації нагрівальний елемент Drazice TPK 150-8/2,2 і захисний анод повинні бути занурені у воді.Не повинно запобігати вимушений тепловий потік води, що нагрівається. Нагрівальний блок оснащений захисним термостатом, який запобігає подальшому нагріванню води при макс. температурі приблизно 95°C. Тому необхідно вибрати підходящі приєднувальні компоненти (трубопроводи, комбінації захисних клапанів), які у разі неправильної роботи термостата витримають макс. температуру 110°C.

Край фланця не повинен бути довшим за макс. 130 мм так, щоб датчик температури та нагрівальний елемент досягали достатньо у просторі ємності. Правильне положення елемента, що вбудовується, гарантує рівномірне нагрівання вмісту ємності. Перед фланцем необхідно залишити вільне місце для монтажу залежно від довжини елемента. Утворення водного каменю зменшує функціональність, і тому у разі особливо жорсткої води необхідно вжити наступних заходів: наприклад, вибрати правильне налаштування температури, монтаж обладнання, що зменшує жорсткість води, регулярне усунення котельного накипу.

Документація

Інструкція з експлуатації та встановлення TPK
Можливості монтажу електричних елементів
Характеристики
Тип товара
Електричний ТЕН
Питание
230
Страна регистрации бренда
Чехія
Мощность ТЕНов, Вт
2200