Корзина 0
Личный кабинет
Меню
Наш адрес: Харьков Улица Константина Калинина 91
Харьков Улица Константина Калинина 91
Телефоны: +380500353000
На время войны работаем без выходных. Прием заказов и консультации по сервису:

с 9.00 до 21.00
Пн, Вт, Ср, Чт, Пт

с 10.00 до 20.00
Сб, Вс
+380500353000 Заказать звонок

ПОЛУЧАЙ СКИДКУ до -60%



НА БОЛЬШИНСТВО ТОВАРОВ ВОЗМОЖНЫ СКИДКИ!
существенные скидки
11 358 грн. 9 086 грн.

Контроллер давления Grundfos PM 2 (96848740)

Производитель: GRUNDFOS
Артикул: 96848740
1
Заканчивается
11 358 грн.
9 086 грн.
Характеристики: (смотреть все)
Гарантiя
2 роки
Страна регистрации бренда
Італія/Данія
Назначение
Водопостачання
Вес,кг
1,42 кг

Реле тиску Grundfos PM – це компактний пристрій, який використовується для керування функціонуванням насосної станції. Воно постійно вимірює тиск у водопровідній або іншій схожій системі, а також регулярно подає команди на запуск або вимкнення помпи. Таким чином, реле тиску Грундфос ПМ включає насос, коли тиск в мережі досягає мінімального заданого значення, і відключає його, коли тиск знову піднімається до найвищого граничного рівня. Відмінністю даної серії пристроїв, від аналогів інших брендів, є висока точність та наявність світлових індикаторів для відображення показників роботи – живлення, аварійного режиму та рівня тиску для однієї моделі. Тому датчик тиску Grundfos PM можна використовувати не тільки у поєднанні з обладнанням цього датського бренду, але й з будь-якими іншими видами та марками насосів, які застосовуються для облаштування систем автоматичного водопостачання. Також ці вироби мають і інші плюси.

Переваги реле тиску Grundfos PM та його характеристики

  • Висока європейська якість;
  • Надійність та довговічність, забезпечені міцними матеріалами;
  • Спрощує монтаж можливе довільне розміщення;
  • Широта сфер застосування – від водопроводу до систем зрошення;
  • Компактні габарити.

Універсальний регулятор тиску Grundfos PM проводиться у двох модифікаціях. Моделі Grundfos PM 1 дозволяють контролювати процеси увімкнення та відключення насоса, залежно від показників його споживання. При цьому запуск оснащеного датчиком агрегату відбувається при досягненні заданого тиску пуску, після чого він працює, поки не закінчиться витрата. Реле тиску систем водопостачання Грюндфос ПМ 2 відрізняються універсальністю у використанні і можуть працювати при 1,5-5 бар з різними видами помпових установок.

Продаж реле тиску Грюндфос ПМ в Україні

Купити реле тиску Grundfos PM у Києві, зателефонувавши або оформивши замовлення онлайн, можна в інтернет-магазині «Modernsys.com.ua». Крім інших важливих переваг, апарати цієї серії будуть захищати насосну станцію від сухого ходу. Реле тиску Grundfos PM, ціна якого у нашому каталозі завжди не висока для наших шановних клієнтів – це контроль та ефективне функціонування індивідуальної мережі водопостачання.

Документація

Технічні характеристики регуляторів тиску Grundfos PM
Характеристики
Гарантiя
2 роки
Страна регистрации бренда
Італія/Данія
Назначение
Водопостачання
Габариты
Вес,кг
1,42 кг