Корзина 0
Вы смотрели 5
Личный кабинет
Меню
Наш адрес: Харьков Улица Константина Калинина 91
Харьков Улица Константина Калинина 91
Телефоны: +380500353000
На время войны работаем без выходных. Прием заказов и консультации по сервису:

с 9.00 до 21.00
Пн, Вт, Ср, Чт, Пт

с 10.00 до 20.00
Сб, Вс
+380500353000 Заказать звонок

ПОЛУЧАЙ СКИДКУ до -60%



НА БОЛЬШИНСТВО ТОВАРОВ ВОЗМОЖНЫ СКИДКИ!
существенные скидки
6 255 грн.

Электрический проточный водонагреватель Kospel KDH-9 luxus

Производитель: KOSPEL
Артикул: pr-18706
6 255 грн.
Электрический проточный водонагреватель Kospel KDH-9 luxus - це надійний і ефективний пристрій для нагрівання води у вашому домі або офісі. Він оснащений сучасними технологіями, які забезпечують швидкий і стабільний процес нагрівання води.

Даний водонагреватель має компактний дизайн, який забезпечує його зручну установку у будь-якому приміщенні. Його висока продуктивність дозволяє забезпечити швидке та надійне отримання теплої води у будь-який момент часу.

Kospel KDH-9 luxus має інтелектуальне керування, яке дозволяє налаштувати необхідну температуру води зручним для вас способом. Ви зможете насолоджуватися комфортною температурою води, підлаштованою під ваші індивідуальні потреби.

Основною перевагою Kospel KDH-9 luxus є його економічність. Він має низьке споживання електроенергії, що дозволяє значно знизити витрати на опалення води. Це робить його не тільки екологічно чистим рішенням, але й економічно вигідним для вас.

Завдяки своїм передовим технологіям, электрический проточный водонагреватель Kospel KDH-9 luxus є надійним і довговічним пристроєм. Ви можете бути впевнені у його безперебійній роботі протягом багатьох років без потреби в складних обслуговуваннях.

Отже, якщо ви шукаєте ефективну, зручну і економічну опцію для нагрівання води, Электрический проточный водонагреватель Kospel KDH-9 luxus є ідеальним вибором. Він перевершить ваші очікування і забезпечить вам постійний доступ до гарячої води у будь-який момент часу.