Кошик 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: Харків Вулиця Костянтина Калініна 91
Харків Вулиця Костянтина Калініна 91
Телефони: +380500353000
На час війни працюємо без вихідних. Прийом замовлень та консультації щодо сервісу:

з 9.00 до 21.00
Пн, Вт, Ср, Чт, Пт

з 10.00 до 20.00
Сб, Нд
+380500353000 Замовити дзвінок

Получай скидку до -60%


НА БіЛЬШіСТЬ ТОВІРІВ МОЖЛИВІ ЗНИЖКИ!
істотні знижки!


4 036 грн. 2 986 грн.

Прилад управління та захисту насоса по сухому ходу Wilo HiControl 1 1.5-2.7 (4190896)

Виробник: Wilo
Артикул: 4190896
4 036 грн.
2 986 грн.
Характеристики: (дивитися всі)
Діаметр різьби
1
Тип товару
Реле захисту від сухого ходу
Країна реєстрації бренду
Франція
Тиск (бар)
10
Захист від сухого ходу
Є

Що являє собою прилад керування і захисту насоса по сухому ходу

Даний прилад - це система, яка виконує функції управління запуском і зупинкою роботи насоса в залежності від тиску. Захист по сухому ходу здійснюється шляхом зупинки роботи насоса. Саме ж поняття «сухий хід» означає роботу насоса без води, тобто вхолосту. Захист від сухого ходу - одна з найважливіших функцій, яку виконує орган управління, адже в разі, якщо насос будепрацювати без води, то незабаром він може вийти з ладу. Прилад управління та захисту по сухому ходу продовжить життя насосу і заощадить Ваші фінанси.

Який прилад вибрати

При виборі приладу управління і захисту по сухому ходу варто звернути увагу на Wilo HiControl 1 1.5- 2.7. Це пристрій починає свою роботу відразу ж після відкриття вентиля і працює при мінімальному витраті води, що становить 95 літрів на годину. При закритті вентиля з метоюстраховки встановлена ​​затримка на вимикання в 10 секунд.

В разі, якщо насос перейшов на сухий хід, Wilo HiControl вимикає перекачку води через 30 секунд. Користувач відразу дізнається про зупинку роботи насоса завдяки включенню індикатора, який світиться червоним кольором. Для включення після автоматичної зупинки досить натиснути на кнопку скидання для перемикання мотора. У разі ж, якщо користувач відсутній, Wilo HiControl здійснює автоматичний перезапусккожні 30 хвилин протягом доби, що забезпечує автономність роботи даного приладу. Пристрій має і свою особливість, яка полягає в тому, що Wilo HiControl може підтримувати достатній тиск навіть за умови, що всі вентилі закриті.

Wilo HiControl 1 1.5-2.7 без проблем справляється зі своїми основними функціями і повністю виправдовує витрачені кошти, адже завдяки йому насос буде довше підтримувати працездатний стан.

Декупити Wilo HiControl   1 1.5-2.7

Купити Wilo HiControl   1 1.5-2.7 можна на сайті Наш магазин є офіційним представником 'Wilo' в Україні, що підтверджує відповідний сертифікат. Також на сайті представлений великий асортимент сантехнічного, насосного, трубопровідного та опалювального обладнання. Ми регулярно пропонуємо знижки і проводимо розпродажі, які дозволяють непогано заощадити.

Інструкції

wilo_nasosy

Характеристики
Діаметр різьби
1
Тип товару
Реле захисту від сухого ходу
Країна реєстрації бренду
Франція
Тиск (бар)
10
Захист від сухого ходу
Є